Ben je op zoek naar NLP Coaching? Iemand die je een spiegel voorhoudt? Iemand die je reflectie biedt?
ReFeed your body Amersfoort helpt je hierbij.

NLP Coaching bij Refeed Your Body in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een individuele coach in Amersfoort? Iemand die je een spiegel voorhoudt? Iemand die je reflectie biedt? Iemand die je tools meegeeft zodat je sterker in je schoenen staat? Dan kun je bij ons terecht.

Neem zelf de eerste stap naar verandering zodat jij je leven leidt zoals je dat zelf wilt. In je leven kunnen er veel gebeurtenissen plaatsvinden zonder dat je zelf weet waarom. Over veel van deze gebeurtenissen heb je geen controle, het overkomt je. Ondanks dat je niet altijd controle hebt over gebeurtenissen in je leven, kun je wel kiezen hoe je ermee om wil gaan. Het is verleidelijk om te kijken naar wat er ooit is gebeurd. Beter is het om vooruit te kijken naar hoe je er mee om gaat en wat je ervan kan leren. NPL Coaching kan je hierbij helpen. 

“The quality of your life is the quality of your communication, with yourself as well as with others.”

NLP Coaching Amersfoort

Refeed your body helpt je met NPL Coaching om het stuur van je leven in eigen handen te nemen. Leef je leven zoals jij dit voor ogen hebt.

Wat kunnen we je zoal bieden?

  • Hieronder een aantal denkrichtingen.
  • Leer om effectief te handelen.
  • Leer hoe je problemen beter kan oplossen.
  • Leer om effectieve doelen te stellen.
  • Leer om effectief te communiceren met anderen.
  • Leer om effectief met jezelf te communiceren
  • Leer om met je emoties en gedachten om te gaan.
  • Leer om je lichaam in balans te houden

Coaching op afstand

Met de ervaring die ik de laatste jaren heb opgedaan als personal trainer en mental coach gebruik ik sinds 2015 mijn kennis en ervaring als trainer en coach om mensen vanuit hun eigen kern in beweging te krijgen. Binnen ReFeed your body Amersfoort bestaat mijn functie uit trainen en het fysiek en mentaal coachen van groepen en personen. Zo begeleid ik ondernemers, (top)sporters en mensen met levensvragen. Ik bied je de tools om daadwerkelijke stappen te maken naar jouw doel.

We gebruiken methodieken en technieken van o.a. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Op deze manier kunnen in relatief korte tijd succesvolle structuren snel en doelgericht worden aangeleerd.

Gezond afvallen en sporten
onder gediplomeerde begeleiding