Heb je vragen?
Bekijk de FAQ van ReFeed your body Amersfoort!

Bekijk de FAQ van ReFeed your body Amersfoort!

Heb je vragen? bekijk of wij je vraag al voor je hebben beantwoord in onze FAQ van ReFeed your body Amersfoort. Mocht je vraag er niet tussen zitten?
Neem dan contact met ons op en wij zullen je vragen beantwoorden.

Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van jouw wensen en lichamelijke conditie. Dit is voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan belangrijk, zo kun je jouw doelen behalen én behouden.

Semi-Private Personal Training is het perfecte alternatief voor wie wel de begeleiding van Personal Training wil, maar de dynamiek van een groepsles. Je traint in een kleine groep onder begeleiding van een personal trainer. Met maximaal zes personen* sta je drie kwartier flink te zweten. Iedereen heeft zijn eigen sportstation, waardoor je toch individueel aan de slag gaat. SPPT biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen. 

De WKNDSTRTR is een evenement dat elk kwartaal plaatsvindt. Tijdens de WKNDSTRTR trainen we met alle leden van de studio en introducees. De workout van WKNDSTRTR start altijd om 17:45 uur. Na een training van drie kwartier tot een uur sluiten we af met eten en een borrel.*

 *In verband met COVID19 is dit voorlopig van de baan

Mitchell de Goede is oprichter en trainer van #RFYB. Klik hier om meer te weten te komen over Mitchell.

 

Iedereen is welkom bij #RFYB. Wij kijken altijd door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek hoe wij jou het beste kunnen helpen en begeleiden.

De kosten van een Personal Training traject hangt af van de duur (drie of zes maanden) en of je één of twee keer per week komt trainen. Door middel van een persoonlijk gesprek kunnen wij een schatting maken welk pakket het beste past.

De kosten van SPPT zijn net als bij Personal Training afhankelijk van de duur en het aantal trainingen per week. Daarbij kunnen de persoonlijke kosten nog verschillen door het aantal mensen waarmee je Small Group Training wilt volgen. Je sluit een contract af voor twee, drie of een onbeperkt aantal lessen per week af die je door middel van credits inboekt in het rooster van #RFYB.

Per maand krijg je een aantal credits. Voor elke les die je boekt, maak je een credit op. In theorie kun je al je credits in een week opmaken, al kun je de rest van de maand dan niet meer terecht. Bij het aantal credits gaan we uit van een gemiddeld aantal sportlessen per week. Je schaft daarom credits aan voor twee, drie of een onbeperkt aantal lessen per week. Heb je je opgegeven maar kom je niet opdagen? Dan vervalt je credit.

Je kunt ons bereiken per telefoon of WhatsApp 06-203 353 92  of per mail: info@refeedyourbody.com. Op werkdagen kun je binnen 24 uur een reactie verwachten.

Wacht niet langer, neem contact op
voor een proeftraining.