Personal Training
in Amersfoort

PERSONAL TRAINING AMERSFOORT

Steeds vaker zoeken mensen een personal trainer om fitter te worden. En dat is logisch, door een-op-een coaching met een ervaren trainer bereik je sneller je doelen. Of je nu wat kilo’s kwijt wil, sterker worden, je conditie verbeteren of je levensstijl veranderen je doel is, met personal training is de kans groter dat je het bereikt.

YOUR ONLY LIMIT IS YOUR MIND

Tijdens de personal training heeft je coach
alleen oog voor jou.

Je trainer motiveert je niet alleen nét even een stapje verder te gaan dan wanneer je alleen traint, de personal trainer helpt je ook met de oefeningen correct uitvoeren zodat je het risico op blessures vermindert. Bij #RFYB gaan we nog een stap verder: we nemen je hele levensstijl onder de loep. Aan de hand van je doelen stellen we niet alleen een trainingsschema samen, maar kijken we ook of er veranderingen in je eetpatroon of dagelijkse gewoonten nodig zijn om die doelen te bereiken. Stap voor stap werken we daar naartoe. Gehaald? Mooi, tijd voor een nieuw doel!

Kortom?

  • Het programma wordt afgestemd op jouw doelen
  • Je stapt met personal training uit je comfort zone
  • Het is meer dan keihard trainen
  • Binnen een paar weken voel (en zie) je al resultaat

Gezond afvallen en sporten
onder gediplomeerde begeleiding.

Sinds een jaar gevonden wat ik zocht in sporten! Sportiviteit, uitdaging en gezelligheid in één gym. Mitchell zorgt ervoor dat je tijdens de training alles uit jezelf haalt en de onderlinge sfeer staat ook erg hoog in het vaandel bij ReFeed you body. Leeftijd en geslacht maakt niet uit. Mitchell biedt genoeg verschillende trainingen aan waarvoor je je kan inschrijven en mocht je behoefte hebben aan begeleiding/advies qua voeding kan Mitchell je daar ook bij helpen. Kortom meer dan dik tevreden!

Sandra Admiraal

In januari was ik begonnen met een 4 maanden durende ‘get in shape’ programma genaamd The Series! Het was het meer dan waard….. Het was pittig, maar dankzij Mitchel en zijn crew heb ik mijn doelen bereikt en train ik zelfs na The Series nog 4 tot 5 keer per week bij hem in de studio. De small group lessen vind ik ideaal. Max 6 personen per les en altijd gericht om je doelen aan te scherpen. Zo heb je de voordelen van een personal trainer maar je deelt de kosten met anderen. De lessen zijn ook heel divers. Zo heb je Strenght and Conditioning, Hiit, Mixed Fights. Dus als je moeite hebt om je fysieke doelen te bereiken, kan ik Refeed your body voor de volle 100% aanraden. Je kan nu ook een week gratis trainen en binnenkort begint er weer een Series.

Raymond Donker

“Je doel behalen in vier maanden? Nee, niet haalbaar. Toch wel! Bij de series ga je vier maanden lang aan je persoonlijke doelen werken. Persoonlijke groei en ontwikkeling, teambuilding, ondersteuning en uitdaging staan centraal. Je werkt in teamverband, aan jezelf. Het is een goede manier om in een intieme sfeer jezelf te pushen.

Je zit niet vast aan een lang contract, maar hebt een duidelijke afspraak met begin- en eindpunt. Geen verplicht eindeloos abonnement, maar wel de zin en behoefte om telkens weer door te gaan en jezelf nog verder te pushen.”

Lilian Prins

“Na wat maandjes bootcampen kwam dit jaar “The Series”, een programma van 16 weken programma om jezelf “op te knappen”: fitter, slanker, zwaarder en sterker te worden. Net wat je wens is. Met behulp van ReFeed your body en jezelf een prachtige uitdaging. Mede door de begeleiding en programma leer je naar jezelf te kijken met je eet/leef patroon. Zeker met het sportvasten leer je anders te eten. Na dit spektakel kan je door gaan in Small Group-training. De juiste aandacht op de juiste plek, prettige lessen en fijne support en doelgericht trainen van de coach Mitchell. Ik hoop hier nog lang en lekker te mogen trainen. Ga zo door!”

Alex de Goede