BIJ REFEED YOUR BODY DRAAIT HET
OM MEER DAN SPORTEN

ReFeed your body

ReFeed your body is in 2014 opgericht door Mitchell de Goede. Hij studeerde aan de Sport College in Amersfoort en volgde daarna een opleiding Voeding en Diëtiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij deed ervaring op als trainer en coach bij verschillende sportscholen.

Bij #RFYB draait het om meer dan sporten. Het gaat er niet om hoe goed je eruit ziet, maar om hoe goed je je voelt. Door voldoende te bewegen, zorgen dat je genoeg gezond eet en genoeg te slapen, voel je je ook mentaal beter. Je hebt meer energie om aan dingen te besteden die je echt belangrijk vindt. Je voelt je fitter, wordt frisser wakker en fysieke inspanningen gaan je makkelijker af.

Sporten is iets dat je voor jezelf doet. Bij #RFYB ben je drie kwartier lang keihard aan het trainen. We trainen niet voor het ideaalbeeld dat soms op sociale media wordt geschept, we trainen zodat jij je beter voelt. Het gaat in de studio om jou, niet om wat anderen van je vinden. Daar stellen we ook je doelen op af. Samen kijken we of jouw ideaalbeeld je ook echt gelukkig gaat maken.

Als laatste vinden we de sfeer binnen #RFYB belangrijk, daarom blijven de lessen kleinschalig en hebben we een beperkt ledenaantal. In de studio heerst een huiselijk familiegevoel. Wie één keer is komen sporten, zal de volgende les door anderen gevraagd worden hoe het met de spierpijn was. Er ontstaan hier zakelijke relaties en goede vriendschappen. #RFYB is een community.

1) Persoonlijke aandacht

Of je nou kiest voor Personal Training of Semi-Private Personal Training, er is altijd aandacht voor iedereen. Wij geloven niet in het trainen met grote groepen. Bij ons train je met maximaal zes deelnemers* per les.

2) Doel- en resultaatgericht

Niet alleen wanneer je Personal Training volgt wordt er gewerkt aan je persoonlijke doelen. Tijdens de Semi-Private Personal Training werk je elke acht weken toe naar een testweek. Hierin ga jij de strijd aan met jouw gestelde doelen, opzoek naar nieuwe persoonlijke records.

3) Diversiteit in oefeningen

De hoeveelheid trainingsattributen lijkt beperkt wanneer je voor het eerst de studio binnenstapt. Geen hardloopbanden, geen vaste toestellen. Alleen maar barbells, kettebells, dumbbells, boxen en ballen. Toch zullen wij je elke les weer verbazen wat je hier allemaal mee kunt doen!

4) Het familiegevoel

Door de kleinschaligheid van de studio en het beperkte ledenaantal is de community van #RFYB erg sterk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich binnen de studio echt thuis en op zijn gemak voelt.

5) Meer dan trainen alleen

Bij #RFYB gaan wij verder dan alleen maar hard trainen. Binnen de studio is er een gediplomeerd diëtist in huis. Wij willen dat jij je gehele levensstijl aanpast. Je manier van eten, hoe je naar voeding kijkt, hoe laat jij oude gewoontes los? Noem het een cliché, maar #RFYB is een levensstijl.

Gezond afvallen en sporten
onder gediplomeerde begeleiding