THE SERIES

Zin in een uitdagende trainingsvorm waarbij je in 16 weken werkt aan een fitter en gezonder lichaam? Doe mee met The Series! In dit nieuwe traject ga jij de uitdaging aan om jezelf te transformeren. Je gaat het uiterste uit jezelf te halen om zo aan jouw vitaliteit te werken!

Wat is The Series?

The Series is een 16 weken durend groepstraject. Je sport in groepsverband op de maandag- en woensdagavond in de studio in Amersfoort. The Series werkt met groepen van 12 personen. In wisselende samenstelling train je met 6 personen tegelijk. Je bent samen bezig om fitter, sterker en energieker te worden.

Wat doe je precies?

16 weken lang train je intensief en toch ontspannend. De 16 weken zijn opgedeeld in 4 blokken van 4 weken. In blok 1 werk je vooral aan de basistechniek. Hoe voer je de oefeningen uit? Wat doe je tijdens een training? Ook gaan we aan de slag met je voeding. Door je voedingspatroon te optimaliseren ga je je fitter en gezonder voelen. Ook werken we aan je mindset. Dit is een belangrijk onderdeel van The Series. Vanaf blok 2 gaat de moeilijkheidsgraad en de intensiteit van de trainingen omhoog. Gedurende de blokken word je gecoacht door de personal trainer die ook de trainingen geeft.

Wie kan er meedoen?

In principe kan iedereen meedoen. Als je fit wil worden en graag in je zelf investeert ben je welkom bij The Series. Je kunt ook als duo of groep je aanmelden.

Wat is het verschil met personal training?

Personal training is een individuele trainingsvorm. Bij The Series ben je met maximaal 6 personen. Toch de persoonlijke aandacht maar je deelt de kosten. Bij The Series schrijf je je in op vaste momenten op maandag- en woensdagavond. Alle trainingen worden 4 keer per avond aangeboden zodat jij zelf een moment kan kiezen wat goed bij je past.

Aanmelden of vragen? #RFYB

RAYMOND DONKER

In januari was ik begonnen met een 4 maanden durende ‘get in shape’ programma genaamd The Series! Het was het meer dan waard….. Het was pittig, maar dankzij Mitchel en zijn crew heb ik mijn doelen bereikt en train ik zelfs na The Series nog 4 tot 5 keer per week bij hem in de studio. De small group lessen vind ik ideaal. Max 6 personen per les en altijd gericht om je doelen aan te scherpen.”

 

LILIAN

“Je doel behalen in 4 maanden? Nee, niet haalbaar. TOCH WEL! Bij ReFeed Your Body werk je aan je persoonlijke doelen. Persoonlijke groei en ontwikkeling, teambuilding, ondersteuning en uitdaging staan centraal.

Je werkt in teamverband, aan jezelf. Het is een goede manier om in een intieme sfeer jezelf te pushen.”

LISANNE

“Mitchell begeleidde mij de afgelopen jaren. Hij trainde me op alle mogelijke manieren. In het begin was dat best pittig. Alles was nieuw. Nu zijn we twee jaar verder. Er zijn de nodige kilo’s af. Ik voel me fit. Ik weet het, trainen is voor altijd. Destijds geloofde ik er niets van, maar het is wel waar: sporten is leuk. Dankzij Mitchell.”