THE FIRST STEPS ARE
THE HARDEST

THE SERIES

In twaalf weken een gezonder en fitter lichaam? Wie toegewijd meedoet aan “The Series” krijgt het voor elkaar. In dit traject ga je de uitdaging aan om jezelf te transformeren. Je haalt het uiterste uit jezelf om je weer op en top fit te voelen.

Wat is “THE SERIES”?
“The Series” is een groepstraject dat twaalf weken duurt. Twee keer per week sport je met de helft van je groep in de studio van #RFYB in Amersfoort. Eén les volg je door middel van de Semi-Private Personal Training. Daar train je met maximaal zes personen* tegelijk. Samen ben je bezig om fitter, sterker en energieker te worden.

BE STRONGER THEN YOUR EXCUSE

Hoe doe je dat?

Je traint gedurende deze periode intensief maar toch ontspannen. De weken zijn opgedeeld in vier blokken. In het eerste blok gaan we aan de slag met de basis. Hoe voer je oefeningen goed uit, wat doe je tijdens een training? We zorgen dat je op een bepaald niveau komt zodat we daarna kunnen knallen. Daarnaast kijken we naar je voeding en ontdekken we of daar winst te behalen valt.

Vanaf het tweede blok gaan de moeilijkheidsgraad en intensiteit van de trainingen omhoog. Een personal trainer coacht je tijdens de trainingen, maar ook daarbuiten. Fitter en gezonder worden is makkelijker als je het samen doet.

Wie kan er meedoen aan The Series?

In principe kan iedereen meedoen. Als je fit wil worden en graag in je zelf investeert ben je welkom bij “The Series”. Je kunt ook als duo of groep je aanmelden.

Wat is het verschil met personal training?

Personal Training is een individuele trainingsvorm. Bij “The Series” ben je met maximaal twaalf personen*. Wel de persoonlijke aandacht maar je deelt de kosten.

Gezond afvallen en sporten
onder gediplomeerde begeleiding

Sinds een jaar gevonden wat ik zocht in sporten! Sportiviteit, uitdaging en gezelligheid in één gym. Mitchell zorgt ervoor dat je tijdens de training alles uit jezelf haalt en de onderlinge sfeer staat ook erg hoog in het vaandel bij ReFeed you body. Leeftijd en geslacht maakt niet uit. Mitchell biedt genoeg verschillende trainingen aan waarvoor je je kan inschrijven en mocht je behoefte hebben aan begeleiding/advies qua voeding kan Mitchell je daar ook bij helpen. Kortom meer dan dik tevreden!

Sandra Admiraal

In januari was ik begonnen met een 4 maanden durende ‘get in shape’ programma genaamd The Series! Het was het meer dan waard….. Het was pittig, maar dankzij Mitchel en zijn crew heb ik mijn doelen bereikt en train ik zelfs na The Series nog 4 tot 5 keer per week bij hem in de studio. De small group lessen vind ik ideaal. Max 6 personen per les en altijd gericht om je doelen aan te scherpen. Zo heb je de voordelen van een personal trainer maar je deelt de kosten met anderen. De lessen zijn ook heel divers. Zo heb je Strenght and Conditioning, Hiit, Mixed Fights. Dus als je moeite hebt om je fysieke doelen te bereiken, kan ik Refeed your body voor de volle 100% aanraden. Je kan nu ook een week gratis trainen en binnenkort begint er weer een Series.

Raymond Donker

“Je doel behalen in vier maanden? Nee, niet haalbaar. Toch wel! Bij de series ga je vier maanden lang aan je persoonlijke doelen werken. Persoonlijke groei en ontwikkeling, teambuilding, ondersteuning en uitdaging staan centraal. Je werkt in teamverband, aan jezelf. Het is een goede manier om in een intieme sfeer jezelf te pushen.

Je zit niet vast aan een lang contract, maar hebt een duidelijke afspraak met begin- en eindpunt. Geen verplicht eindeloos abonnement, maar wel de zin en behoefte om telkens weer door te gaan en jezelf nog verder te pushen.”

Lilian Prins

“Na wat maandjes bootcampen kwam dit jaar “The Series”, een programma van 16 weken programma om jezelf “op te knappen”: fitter, slanker, zwaarder en sterker te worden. Net wat je wens is. Met behulp van ReFeed your body en jezelf een prachtige uitdaging. Mede door de begeleiding en programma leer je naar jezelf te kijken met je eet/leef patroon. Zeker met het sportvasten leer je anders te eten. Na dit spektakel kan je door gaan in Small Group-training. De juiste aandacht op de juiste plek, prettige lessen en fijne support en doelgericht trainen van de coach Mitchell. Ik hoop hier nog lang en lekker te mogen trainen. Ga zo door!”

Alex de Goede