THE FIRST STEPS ARE THE HARDEST

Gratis Proefweek

THE SERIES

In zestien weken een gezonder en fitter lichaam? Wie toegewijd meedoet aan “The Series” krijgt het voor elkaar. In dit traject ga je de uitdaging aan om jezelf te transformeren. Je haalt het uiterste uit jezelf om je weer op en top fit te voelen.

Wat is “THE SERIES”?
“The Series” is een groepstraject dat zestien weken duurt. Twee keer per week sport je met de helft van je groep in de studio van #RFYB in Amersfoort. Eén les volg je door middel van de Semi-Private Personal Training. Daar train je met maximaal zes personen* tegelijk. Samen ben je bezig om fitter, sterker en energieker te worden.

*Vanwege de COVID19-maatregelen wordt er op dit moment met maximaal vijf mensen gesport. Je traint altijd op je eigen station zodat de anderhalve meter te allen tijde gewaarborgd kan worden.

BE STRONGER THEN YOUR EXCUSE

Hoe doe je dat?

Je traint gedurende deze periode intensief maar toch ontspannen. De weken zijn opgedeeld in vier blokken. In het eerste blok gaan we aan de slag met de basis. Hoe voer je oefeningen goed uit, wat doe je tijdens een training? We zorgen dat je op een bepaald niveau komt zodat we daarna kunnen knallen. Daarnaast kijken we naar je voeding en ontdekken we of daar winst te behalen valt.

Vanaf het tweede blok gaan de moeilijkheidsgraad en intensiteit van de trainingen omhoog. Een personal trainer coacht je tijdens de trainingen, maar ook daarbuiten. Fitter en gezonder worden is makkelijker als je het samen doet.

Wie kan er meedoen?

In principe kan iedereen meedoen. Als je fit wil worden en graag in je zelf investeert ben je welkom bij “The Series”. Je kunt ook als duo of groep je aanmelden.

Wat is het verschil met personal training?

Personal Training is een individuele trainingsvorm. Bij “The Series” ben je met maximaal twaalf personen*. Wel de persoonlijke aandacht maar je deelt de kosten.

Gezond afvallen en sporten
onder gediplomeerde begeleiding

MELD JE AAN

Met hem heb ik weer mijn passie voor het sporten teruggevonden. Door slim te trainen met juiste doseringen ben ik aardig goed door mijn blessuretijd gekomen. Beter geleerd om mijn eigen grenzen te bewaken is hierin een belangrijk onderdeel. Goed en eerlijk luisteren naar je eigen lijf. Trouwens erg belangrijk, het is vooral leuk om met Mitchell te trainen! En verveel me nog steeds niet namelijk zoveel variatie! Van plan om dit nog lang vol te houden.”

Madeleine Coolen

“Sinds de vroege zomer van 2018 ben ik aan het trainen bij Mitchell. Reden voor mij om de overstap naar Refeed Your Body te maken was het ontbreken van de echte klik met de Personal Trainer en het daardoor uitblijven van de juiste begeleiding. Zowel de Personal Training lessen als de small groups lessen zijn zeer afwisselend. De sfeer binnen de gym is open en zonder meer goed te noemen. Persoonlijk doelstellingen worden gesteld en aangescherpt.

Na bijna anderhalf jaar werken met Mitchell heeft dat geresulteerd in ruim 6 kg vet verlies, maar nog veel belangrijker, mezelf total body fit voelen en zijn. Hierdoor ben ik in staat om ondanks een volle zakelijke agenda dagelijks fris en scherp te blijven. Door de open sfeer in de gym zijn de contacten met de medesporters leuk en gezellig en dat is ook niet onbelangrijk als je drie tot vier keer in de week wilt trainen.”

Tom Ehren

“Je doel behalen in 4 maanden? Nee, niet haalbaar. TOCH WEL! Bij de series ga je 4 maanden lang aan je persoonlijke doelen werken. Persoonlijke groei en ontwikkeling, teambuilding, ondersteuning en uitdaging staan centraal.

Je werkt in teamverband, aan jezelf. Het is een goede manier om in een intieme sfeer jezelf te pushen.

Je zit niet vast aan een lang contract, maar hebt een duidelijke afspraak met begin- en eindpunt. Geen verplicht eindeloos abonnement, maar wel de zin en behoefte om telkens weer door te gaan en jezelf nog verder te pushen.”

Lilian Prins

“Na wat maandjes bootcampen kwam dit jaar “The Series” een 16 weeks programma om jezelf “op te knappen” fitter, slanker of zwaarder en sterker te worden. Net wat je wens is . Met behulp van ReFeed your body en jezelf een prachtige uitdaging. Mede door de begeleiding en programma leer je naar jezelf te kijken met je eet/leef patroon. En zeker met het Sportvasten leer je anders te eten. Na dit spektakel kan je door gaan in Small Group Training. De juiste aandacht op de juiste plek, prettige lessen en fijne support en doelgericht trainen van de coaches Mitchell en Joël. Ik hoop hier nog lang en lekker te mogen trainen.   Ga zo door mannen!”

Alex de Goede

“Als je wil, kun je het. ”Straks ga je sporten leuk vinden.” Dat leek me toen een sterk verhaal. Nu weet ik dat het zo is. Mitchell begeleidde mij de afgelopen jaren. Hij trainde me op alle mogelijke manieren. In het begin was dat best pittig. Alles was nieuw. Het belangrijkste voor mij was daarin Mitchells persoonlijke begeleiding. Hij pepte me op als ik het even niet zag zitten. Hij was blij met mij als ik weer een persoonlijk record aanscherpte of weer een aantal kilo’s was afgevallen. Wat vooral erg hielp was zijn enthousiasme.

Je kunt echt iets doen aan jezelf. Daarvoor heb je motivatie nodig en een helpende hand. Mitchell biedt het allebei. Nu zijn we twee jaar verder. Er zijn de nodige kilo’s af. Ik voel me fit. Ik weet het, trainen is voor altijd. Destijds geloofde ik er niets van, maar het is wel waar: sporten is leuk. Dankzij Mitchell.”

Bart