Personal training
voor ondernemers

Sporten voor ondernemers

Personal training draait om meer dan fitter, slanker, sterker of gespierder worden. Het draait ook om mentaal fit blijven. ReFeed your body focust daarom op personal training voor ondernemers.

De trainingen voor ondernemers in Amersfoort kunnen een-op-een worden gegeven of in groepsverband. Bij #RFYB trainen veel ondernemers. Daarmee is vooral de small group training in Amersfoort niet alleen een manier om fysiek fit te blijven, hier wordt tegelijk genetwerkt. Voor en na de personal training voor ondernemers ontmoet je nieuwe connecties die waardevol kunnen zijn voor jouw zaak, worden ideeën uitgewisseld en plannen gemaakt. Deze trainingsstudio in Amersfoort is veel meer dan de minimale beweging die een mens nodig heeft. Het is sporten, socializen en netwerken.

“Naast hard sporten en netwerken,
draait het bij #RFYB om socializen.”

Sporten bij ReFeed your body

Trainer Mitchell de Goede kent al zijn klanten persoonlijk en kan mensen daarom makkelijk aan elkaar koppelen, ook als je personal training voor ondernemers volgt. Wil je naast sporten snel je netwerk uitbreiden, dan is de small group training in Amersfoort aan te raden. Met maximaal zes mensen met dezelfde mentaliteit als jij ben je drie kwartier lang keihard aan het werk. Daarna is er altijd nog even de ruimte om elkaar nog even te spreken terwijl je op adem komt.

Personal training voor ondernemers heeft bij ReFeed your body niet alleen het voordeel van een nieuw netwerk. Voldoende sporten zorgt dat jij je beter voelt, productiever bent en naast fysiek ook mentaal fit bent. Na een paar weken sporten sta je frisser op en voel je je fitter. Je zult merken dat je productiviteit omhoog schiet. Is alleen sporten niet genoeg? ReFeed your body kijkt graag met je mee of andere aanpassingen in je levensstijl het makkelijker maken. Mitchell is naast personal trainer afgestudeerd als diëtist en neemt je voedingsschema graag met je onder de loep. Alles om jouw leven als ondernemer aangenamer te maken.

De voordelen van personal training voor ondernemers

  • Fysiek fit zijn is een boost voor je mentale fitheid
  • Je bent scherper, productiever en voelt je beter
  • Door te trainen bij ReFeed your body breidt je je netwerk uit
  • Ondernemers uit Amersfoort en omgeving sporten en netwerken hier
  • Bij goed weer, is ReFeed your body dé buiten gym van Amersfoort. Na een dag op kantoor pak je nog even wat zonnestralen mee
  • Je werkt elke training aan een andere spiergroep, waardoor je altijd goed gevarieerd traint
  • Je trainer is ook diëtist en kijkt graag met je naar een gezonder eetpatroon
  • Ontmoet ondernemers met dezelfde mentaliteit als jij
  • It’s a game, play to win!

Gezond afvallen en sporten
onder gediplomeerde begeleiding