If it was easy
everyone would DO IT.

SMALL GROUP TRAINING

Bij de Small Group Training (SGT) van #RFYB train je in groepen van maximaal zes* personen. Je traint daardoor altijd onder het toeziend oog van een personal trainer. Die pusht je net even een stap verder dan wanneer je alleen in de sportschool traint. De aandacht van Personal Training, de vibe en energie van een groepstraining.

Er worden drie verschillende lessen gegeven in de Small Group Training. Bij Strength ligt de focus op sterker worden en de basics goed uitvoeren, Strength & Conditioning combineert krachttraining met cardio en in de Female Barbell wordt voornamelijk gewerkt aan het sterker maken van de benen, buik en billen.

De Small Group Training begint met een programma van acht weken. Daarna is het tijd voor een testweek, waarin we gaan kijken hoeveel sterker en fitter je bent geworden. De testweek vormt vervolgens de basis voor jouw trainingsintensiteit voor de komende acht weken.

Je kunt je Small Group Training online inboeken en sluit een abonnement voor twee, drie of een onbeperkt aantal lessen per week af. Meer informatie over de abonnementen vind je hier.

*Vanwege de COVID19-maatregelen wordt er op dit moment met maximaal vijf mensen gesport. Je traint altijd op je eigen station zodat de anderhalve meter te allen tijde gewaarborgd kan worden.

BE SOMEBODY,
NOBODY THOUGHT YOU COULD BE!

SMALL GROUP TRAINING / STRENGTH

Bij de Strength ligt de focus op het sterker en beter worden in voornamelijk “the basics”. Squats, deadlifts, benchpresses en pull-ups vormen de rode draad tijdens de lessen. Rondom oefeningen als deze maken wij een schema waarin jij progressie blijft maken en in de testweek je vorige persoonlijk records overtreft. Hoe langer je deze trainingen volgt, hoe harder je jezelf wil overtreffen.

Houd jij van een fysieke en mentale uitdaging en ga jij de strijd met jezelf aan? Only the strongest will survive!

SMALL GROUP TRAINING / Strength & Conditioning

De meeste sporters bij #RFYB hebben een haat-liefdeverhouding met Strength & Conditioning. Deze les wordt het vaakst gevolgd – al dan niet met enige tegenzin. In drie kwartier stel je zowel je conditie als spierkracht op de proef. Hoe erg je er ook tegenop ziet, deze combinatie van kracht en conditie zorgt ervoor dat jij je na de les als herboren voelt. Binnen een paar lessen voel je het verschil in hoe fit en sterk je bent!

Leuk weetje: zo goed als ongemerkt word je elke week fitter en zonder dat je het beseft lukt het je elke week weer jezelf harder te pushen. Dat heb je vaak pas door tijdens de testweek of als je samen met een rookietraint. Wie regelmatig traint, merkt na een paar weken ‘ineens’ verschil.

SMALL GROUP TRAINING / FEMALE BARBELL

Deze les focust zich op de vrouwelijke leden van #RFYB. Dat betekent niet dat je bij een gezellig theeclubje terechtkomt, hier wordt net zo hard gesport en getierd als tijdens de andere lessen.

De focus bij de Female Barbell ligt op de spiergroepen die voornamelijk vrouwen in de studio specifieker willen trainen. Er wordt tijdens de les de nadruk gelegd op de benen, billen en buik. Wie strakkere en sterkere beenspieren, rondere, vollere bilspieren en een getoonde buik wil, zit bij deze les goed. Mannen met deze wensen zijn uiteraard ook van harte welkom tijdens deze les.

Gezond afvallen en sporten
onder gediplomeerde begeleiding

Sinds een jaar gevonden wat ik zocht in sporten! Sportiviteit, uitdaging en gezelligheid in één gym. Mitchell zorgt ervoor dat je tijdens de training alles uit jezelf haalt en de onderlinge sfeer staat ook erg hoog in het vaandel bij ReFeed you body. Leeftijd en geslacht maakt niet uit. Mitchell biedt genoeg verschillende trainingen aan waarvoor je je kan inschrijven en mocht je behoefte hebben aan begeleiding/advies qua voeding kan Mitchell je daar ook bij helpen. Kortom meer dan dik tevreden!

Sandra Admiraal

In januari was ik begonnen met een 4 maanden durende ‘get in shape’ programma genaamd The Series! Het was het meer dan waard….. Het was pittig, maar dankzij Mitchel en zijn crew heb ik mijn doelen bereikt en train ik zelfs na The Series nog 4 tot 5 keer per week bij hem in de studio. De small group lessen vind ik ideaal. Max 6 personen per les en altijd gericht om je doelen aan te scherpen. Zo heb je de voordelen van een personal trainer maar je deelt de kosten met anderen. De lessen zijn ook heel divers. Zo heb je Strenght and Conditioning, Hiit, Mixed Fights. Dus als je moeite hebt om je fysieke doelen te bereiken, kan ik Refeed your body voor de volle 100% aanraden. Je kan nu ook een week gratis trainen en binnenkort begint er weer een Series.

Raymond Donker

“Je doel behalen in vier maanden? Nee, niet haalbaar. Toch wel! Bij de series ga je vier maanden lang aan je persoonlijke doelen werken. Persoonlijke groei en ontwikkeling, teambuilding, ondersteuning en uitdaging staan centraal. Je werkt in teamverband, aan jezelf. Het is een goede manier om in een intieme sfeer jezelf te pushen.

Je zit niet vast aan een lang contract, maar hebt een duidelijke afspraak met begin- en eindpunt. Geen verplicht eindeloos abonnement, maar wel de zin en behoefte om telkens weer door te gaan en jezelf nog verder te pushen.”

Lilian Prins

“Na wat maandjes bootcampen kwam dit jaar “The Series”, een programma van 16 weken programma om jezelf “op te knappen”: fitter, slanker, zwaarder en sterker te worden. Net wat je wens is. Met behulp van ReFeed your body en jezelf een prachtige uitdaging. Mede door de begeleiding en programma leer je naar jezelf te kijken met je eet/leef patroon. Zeker met het sportvasten leer je anders te eten. Na dit spektakel kan je door gaan in Small Group-training. De juiste aandacht op de juiste plek, prettige lessen en fijne support en doelgericht trainen van de coach Mitchell. Ik hoop hier nog lang en lekker te mogen trainen. Ga zo door!”

Alex de Goede