Personal Training
in Amersfoort

Gratis Proefweek

PERSONAL TRAINING

Steeds vaker zoeken mensen een personal trainer om fitter te worden. En dat is logisch, door een-op-een coaching met een ervaren trainer bereik je sneller je doelen. Of je nu wat kilo’s kwijt wil, sterker worden, je conditie verbeteren of je levensstijl veranderen je doel is, met een personal trainer is de kans groter dat je het bereikt.

YOUR ONLY LIMIT IS YOUR MIND

Tijdens de training heeft je coach alleen oog voor jou.

Je trainer motiveert je niet alleen nét even een stapje verder te gaan dan wanneer je alleen traint, de PT helpt je ook met de oefeningen correct uitvoeren zodat je het risico op blessures vermindert. Bij #RFYB gaan we nog een stap verder: we nemen je hele levensstijl onder de loep. Aan de hand van je doelen stellen we niet alleen een trainingsschema samen, maar kijken we ook of er veranderingen in je eetpatroon of dagelijkse gewoonten nodig zijn om die doelen te bereiken. Stap voor stap werken we daar naartoe. Gehaald? Mooi, tijd voor een nieuw doel!

Vraag een proefles aan

Kortom?

  • Het programma wordt afgestemd op jouw doelen
  • Je stapt met personal training uit je comfort zone
  • Het is meer dan keihard trainen
  • Binnen een paar weken voel (en zie) je al resultaat

Gezond afvallen en sporten
onder gediplomeerde begeleiding.

MELD JE AAN

Met hem heb ik weer mijn passie voor het sporten teruggevonden. Door slim te trainen met juiste doseringen ben ik aardig goed door mijn blessuretijd gekomen. Beter geleerd om mijn eigen grenzen te bewaken is hierin een belangrijk onderdeel. Goed en eerlijk luisteren naar je eigen lijf. Trouwens erg belangrijk, het is vooral leuk om met Mitchell te trainen! En verveel me nog steeds niet namelijk zoveel variatie! Van plan om dit nog lang vol te houden.”

Madeleine Coolen

“Sinds de vroege zomer van 2018 ben ik aan het trainen bij Mitchell. Reden voor mij om de overstap naar Refeed Your Body te maken was het ontbreken van de echte klik met de Personal Trainer en het daardoor uitblijven van de juiste begeleiding. Zowel de Personal Training lessen als de small groups lessen zijn zeer afwisselend. De sfeer binnen de gym is open en zonder meer goed te noemen. Persoonlijk doelstellingen worden gesteld en aangescherpt.

Na bijna anderhalf jaar werken met Mitchell heeft dat geresulteerd in ruim 6 kg vet verlies, maar nog veel belangrijker, mezelf total body fit voelen en zijn.”

Tom Ehren

“Je doel behalen in 4 maanden? Nee, niet haalbaar. TOCH WEL! Bij de series ga je 4 maanden lang aan je persoonlijke doelen werken. Persoonlijke groei en ontwikkeling, teambuilding, ondersteuning en uitdaging staan centraal.

Je werkt in teamverband, aan jezelf. Het is een goede manier om in een intieme sfeer jezelf te pushen.

Je zit niet vast aan een lang contract, maar hebt een duidelijke afspraak met begin- en eindpunt. Geen verplicht eindeloos abonnement, maar wel de zin en behoefte om telkens weer door te gaan en jezelf nog verder te pushen.”

Lilian Prins

“Na wat maandjes bootcampen kwam dit jaar “The Series” een 16 weeks programma om jezelf “op te knappen” fitter, slanker of zwaarder en sterker te worden. Net wat je wens is . Met behulp van ReFeed your body en jezelf een prachtige uitdaging. Mede door de begeleiding en programma leer je naar jezelf te kijken met je eet/leef patroon. En zeker met het Sportvasten leer je anders te eten. Na dit spektakel kan je door gaan in Small Group Training. De juiste aandacht op de juiste plek, prettige lessen en fijne support en doelgericht trainen van de coaches Mitchell en Joël. Ik hoop hier nog lang en lekker te mogen trainen.   Ga zo door mannen!”

Alex de Goede

“Als je wil, kun je het. ”Straks ga je sporten leuk vinden.” Dat leek me toen een sterk verhaal. Nu weet ik dat het zo is. Mitchell begeleidde mij de afgelopen jaren. Hij trainde me op alle mogelijke manieren. In het begin was dat best pittig. Alles was nieuw. Het belangrijkste voor mij was daarin Mitchells persoonlijke begeleiding. Hij pepte me op als ik het even niet zag zitten. Hij was blij met mij als ik weer een persoonlijk record aanscherpte of weer een aantal kilo’s was afgevallen. Wat vooral erg hielp was zijn enthousiasme.

Je kunt echt iets doen aan jezelf. Daarvoor heb je motivatie nodig en een helpende hand. Mitchell biedt het allebei. Nu zijn we twee jaar verder. Er zijn de nodige kilo’s af. Ik voel me fit. Ik weet het, trainen is voor altijd. Destijds geloofde ik er niets van, maar het is wel waar: sporten is leuk. Dankzij Mitchell.”

Bart