Personal Training

Personal training

Personal training is de laatste jaren in Nederland sterk gegroeid. Het is ook één van de belangrijkste diensten van www.refeedyourbody.com Vier redenen waarom personal training ook voor jou een uitkomst is.

  1. Je wilt eigenlijk wel sporten, maar het komt er niet zo van. De goede voornemens zijn er altijd. Die kilo’s moeten nu echt eens verdwijnen. Je gaat in september of januari toch wel een paar keer naar de sportschool. Discipline heb je eigenlijk niet en het verzandt weer. Bij personal training heb je altijd de stok achter de deur. Een keer niet gemotiveerd? Dan ga je toch. Je hebt een afspraak. Doorzetten en gaan.
  2. Je wilt best graag aan slag in een sportschool, maar wat moet je precies doen? Bij personal training word je programma speciaal gemaakt voor jou. De trainer weet wat bij je past. De werking van apparaten legt hij uit. Hij wijst je ook op de technische uitvoering en je houding. Zo train je altijd optimaal.
  3. Je hebt aandacht en persoonlijke begeleiding nodig. Je doel is helder. Je wilt afvallen. Je wilt fitter worden. Je wilt beter eten. Maar hoe pak je dat allemaal aan? Een personal trainer is ook je personal coach. Hij geeft aanwijzingen. Hij helpt je om je voeding in kaart te brengen en veranderingen voor te stellen. Het aspect bepaalt voor een groot deel je resultaat.
  4. Je wilt aan de gang, maar je hebt geen tijd. De personal trainer kan vaak op momenten dat het jou uitkomt. 07.00 uur ’s morgens, 15.00 uur ’s middags of ruim na het avondeten, het is allemaal mogelijk. Iedereen kan trainen, ook als je een druk sociaal leven hebt of een drukke baan. Personal training is ook een vorm van timemanagement. Wie effectief traint houdt tijd over.

Zin gekregen om te gaan beginnen? Ondervind de voordelen van ReFeed your body aan den lijve. Kom naar de studio in Amersfoort en laat je verrassen door Mitchells frisse ideeën, zijn mooie studio en de mogelijkheden die hij heeft. Maak een afspraak met Mitchell en kom een proeftraining meemaken. Welkom!

Aanbod

Refeed your body

Koedijkerweg 12.1-20
3816 BV, Amersfoort
06 203 353 92
info [@] refeedyourbody.com

Openingstijden

Maandag 06.30 - 22.00
Dinsdag  06.30 - 22.00
Woensdag 06.30 - 22.00
Donderdag 06.30 - 22.00
Vrijdag 06.30 - 22.00
Zaterdag 08.00 - 12.00
Zondag 09.00 - 12.00