PERSONAL TRAINING

Personal training is de laatste jaren in Nederland sterk gegroeid. Het is ook één van de belangrijkste diensten van ReFeed Your Body. Vier redenen waarom personal training ook voor jou een uitkomst is.

1. Je wilt eigenlijk wel sporten, maar het komt er niet zo van

De goede voornemens zijn er altijd. Die kilo’s moeten nu echt eens verdwijnen. Je gaat in september of januari toch wel een paar keer naar de sportschool. Discipline heb je eigenlijk niet en het verzandt weer. Bij personal training heb je altijd de stok achter de deur. Een keer niet gemotiveerd? Dan ga je toch. Je hebt een afspraak. Doorzetten en gaan.

2. Je wilt best graag aan slag in een sportschool, maar wat moet je precies doen?

Bij personal training word je programma speciaal gemaakt voor jou. De trainer weet wat bij je past. De werking van apparaten legt hij uit. Hij wijst je ook op de technische uitvoering en je houding. Zo train je altijd optimaal.

3. Je hebt aandacht en persoonlijke begeleiding nodig.

Je doel is helder. Je wilt afvallen. Je wilt fitter worden. Je wilt beter eten. Maar hoe pak je dat allemaal aan? Een personal trainer is ook je personal coach. Hij geeft aanwijzingen. Hij helpt je om je voeding in kaart te brengen en veranderingen voor te stellen. Het aspect bepaalt voor een groot deel je resultaat.

4. Je wilt aan de gang, maar je hebt geen tijd.

De personal trainer kan vaak op momenten dat het jou uitkomt. 07.00 uur ’s morgens, 15.00 uur ’s middags of ruim na het avondeten, het is allemaal mogelijk. Iedereen kan trainen, ook als je een druk sociaal leven hebt of een drukke baan. Personal training is ook een vorm van timemanagement. Wie effectief traint houdt tijd over.

Meld je GRATIS aan voor een proefweek bij #RFYB

RAYMOND DONKER

In januari was ik begonnen met een 4 maanden durende ‘get in shape’ programma genaamd The Series! Het was het meer dan waard….. Het was pittig, maar dankzij Mitchel en zijn crew heb ik mijn doelen bereikt en train ik zelfs na The Series nog 4 tot 5 keer per week bij hem in de studio. De small group lessen vind ik ideaal. Max 6 personen per les en altijd gericht om je doelen aan te scherpen.”

 

LILIAN

“Je doel behalen in 4 maanden? Nee, niet haalbaar. TOCH WEL! Bij ReFeed Your Body werk je aan je persoonlijke doelen. Persoonlijke groei en ontwikkeling, teambuilding, ondersteuning en uitdaging staan centraal.

Je werkt in teamverband, aan jezelf. Het is een goede manier om in een intieme sfeer jezelf te pushen.”

LISANNE

“Mitchell begeleidde mij de afgelopen jaren. Hij trainde me op alle mogelijke manieren. In het begin was dat best pittig. Alles was nieuw. Nu zijn we twee jaar verder. Er zijn de nodige kilo’s af. Ik voel me fit. Ik weet het, trainen is voor altijd. Destijds geloofde ik er niets van, maar het is wel waar: sporten is leuk. Dankzij Mitchell.”