Bij ReFeed your body vinden we coaching belangrijk.
Je wilt fitter worden en wij helpen je.

Coaching

Als je hier komt trainen heb je daar een goede reden voor. Je wilt fitter worden, Je wilt afvallen en je wilt een nieuwe start maken. Je levensstijl blijvend veranderen. Mogelijk wil je het allemaal. Bij ReFeed your body vinden we coaching belangrijk.

Naast de trainingen en voedingsadviezen is coaching erg belangrijk. Jij wil je doel bereiken. Ik wil dat ook. Wat kun je verwachten op het gebied van coaching? Bij het intakegesprek wil ik vooral goed naar je luisteren. Wat is de reden dat je komt? Welke stappen heb je al in een mogelijk eerder traject genomen? Waarom is het toen niet gelukt? Met deze beginsituatie kan ik een duidelijk plan maken en beoordelen welke vorm van training bij jou het best past.

“a goal without a plan is just a wish”

Intake

In het intakegesprek zullen we het ook hebben over de rol van je hersenen en het onderbewustzijn. Dat is een erg sterke factor als het gaat over eten, afvallen, beheersen, doorzetten en volhouden. Het is goed dat je, je ervan bewust bent wat je kan tegenhouden in het bereiken van je doelen.

Ik coach je uiteraard ook tijdens de trainingen. De lange termijn doelen houd ik in het oog. Daarom zal ik je in stappen daarnaar toe loodsen en bied ik je de ondersteuning. Jij bent degene die daadwerkelijk aan de slag gaat.

Tijdens het traject gaan we het hebben over:

  • Je doelen
  • Voeding
  • Je motivatie om aan jezelf te werken.
  • De overwinningen en struikel momenten.

Coaching op afstand

Op afstand coach ik ook. Soms zit het tegen. Je wil even stoom afblazen. Een belletje of een berichtje kun je altijd doen. Natuurlijk reageer ik er ook op. Als je dat tenminste wil. Je gaat jouw traject in bij www.refeedyourbody.com en gaat aan de slag met jezelf. Dat is een proces met tegenslagen en geluksmomenten. Daarom krijg je mijn steun en support, in en buiten de studio. Want uiteindelijk geldt altijd weer: “a goal without a plan is just a wish”

Gezond afvallen en sporten
onder gediplomeerde begeleiding