SMALL GROUP TRAINING

Trainen in kleine groepen van maximaal 6 personen. Zo train je altijd met extra aandacht onder het toeziend oog van een Personal Trainer. Door te trainen in kleine groepen zal jij jezelf en de trainer je verder pushen dan wanneer je zelfstandig zou trainen in een sportschool.

SMALL GROUP TRAINING BIEDT

• Verschillende soorten lessen
• Afwisselende trainingen in kleine groepen
• Doel- en resultaatgerichte trainingen
• Elke 8 weken een nieuw programma
• Zelf bepalen wanneer je traint

Een les kost €12,50 vanaf 4 personen. Wij werken met een 10 rittenkaart voor de groepen.

STRENGTH

Bij de Strength ligt de focus op het sterker en beter worden in voornamelijk ‘’the basics’’. De squat, deadlift, benchpress en pull-ups. Deze oefening vormen de rode draad tijdens de Strength lessen. Hierom heen programmeren wij oefeningen die ervoor zorgen dat jij progressie blijven maken en in de testweek je vorige PR’s overklast!

Houd jij van een uitdaging en ga jij de strijd aan met de kilo’s? Only the strongest will survive!

STRENGTH & CONDITIONING

Strength & Conditioning is misschien wel de meest gehate maar tegelijkertijd ook de meeste geliefde les in de studio. In 45 minuten stel jij zowel je conditie als kracht op de proef. De combinatie van zowel kracht als conditie zorgt ervoor dat jij jezelf in no time fitter en sterker gaat voelen!

Leuk weetje: Je wordt elke week fitter, je pusht zelf elke week harder. Hierdoor heb jij tijdens de training niet het idee hebt dat je daadwerkelijk echt fitter wordt of bent. Tot dat we gaan testen of je samen gaat trainen met iemand die net komt kijken.

Female Barbbell

Een les special voor al onze vrouwelijke leden. Dat wil niet zeggen dat het een gezellig theeclubje is. De focus ligt daar waar de vrouwen in de studio het liefst aan werken. Er wordt hard gewerkt aan strakkere beenspieren, rondere/vollere bilspieren en een getoonde buik!

MIXED FIGHT

Je wil je conditie verbeteren? Lekker losgaan en een beetje agressie kwijt op z’n tijd? In de Mixed Fight les combineren we verschillende vechtsporten samen. Middels verschillende stoot-/schoptechnieken en eigen lichaamsgewicht oefeningen werk je aan je fitheid.

In beide training werken we aan je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie.

Aanmelden of meer informatie? #RFYB

RAYMOND DONKER

In januari was ik begonnen met een 4 maanden durende ‘get in shape’ programma genaamd The Series! Het was het meer dan waard….. Het was pittig, maar dankzij Mitchel en zijn crew heb ik mijn doelen bereikt en train ik zelfs na The Series nog 4 tot 5 keer per week bij hem in de studio. De small group lessen vind ik ideaal. Max 6 personen per les en altijd gericht om je doelen aan te scherpen.”

 

LILIAN

“Je doel behalen in 4 maanden? Nee, niet haalbaar. TOCH WEL! Bij ReFeed Your Body werk je aan je persoonlijke doelen. Persoonlijke groei en ontwikkeling, teambuilding, ondersteuning en uitdaging staan centraal.

Je werkt in teamverband, aan jezelf. Het is een goede manier om in een intieme sfeer jezelf te pushen.”

LISANNE

“Mitchell begeleidde mij de afgelopen jaren. Hij trainde me op alle mogelijke manieren. In het begin was dat best pittig. Alles was nieuw. Nu zijn we twee jaar verder. Er zijn de nodige kilo’s af. Ik voel me fit. Ik weet het, trainen is voor altijd. Destijds geloofde ik er niets van, maar het is wel waar: sporten is leuk. Dankzij Mitchell.”