OVER #RFYB

Mitchell is de oprichter van ReFeed your body. Zeg je Mitchell dan zeg ReFeed your body. Mitchell wil niets liever dan zijn klanten coachen naar de gewenste doelen. Het samen behalen van jouw doel is zijn motivatie om elke dag klaar te staan voor al zijn klanten. De betrokkenheid van Mitchell met zijn klanten en zijn op maat gemaakte voedings- en trainingsadviezen staan garant voor resultaat!

Mitchell is van jongs af aan bezig met voeding en bewegen. Naast dat hij zelf veel sport, besloot hij er ook zijn werk van te maken. Na het ROC – opleiding Sport & Bewegen – in Amersfoort gaat hij verder gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij volgt de opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’. Deze opleiding sluit hij af met een minor over ondernemerschap. In deze minor wordt de structuur en toekomstvisie van www.refeedyourbody.com ontwikkeld.

Tijdens en na zijn studies werkt Mitchell bij diverse sportscholen. Daar leert hij de fijne kneepjes van het vak in de praktijk. Vooral het begeleiden en coachen van mensen is zijn sterke punt en haalt hij de meeste voldoening uit. In 2014 is het dan zover. Mitchell begint met het opstellen en verkopen van voedingsadviezen. In augustus 2017 start hij met zijn eigen club, ReFeed your body.

Het motto van ReFeed your body omschrijft zijn werk perfect! ‘’A goal without a plan is just a wish’’. Wensen en een doelen hebben wij allemaal. Mitchell maakt het plan om jouw doelen en wensen realiteit te laten worden! Waar wacht jij nog op? Start nu!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is Personal Training?
Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie! Dit is voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om uw doelen te behalen én te behouden.
Wat is Small Group Training?
Small Group training is een perfect alternatief als u liever in een groepje traint of de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.
Wat is de WKNDSTRTR?
De WKNDSTRTR is een maandelijks terugkerend evenement. Tijdens de WKNDSTRTR trainen we met alle leden van de studio plus introducees. De worktout van WKNDSTRTR start altijd 0m 1745. Na een training van 45-60 minuten beginnen we met de borrel.
Wie werken er bij #RFYB?
Mitchell en Joel.
Voor wie is #RFYB?
ReFeed Your Body is er voor iedereen. Wij kijken altijd door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek hoe wij jou het beste kunnen helpen en begeleiden.
Wat kost Personal Training?
De kosten van een Personal Training traject hangt af van de duur (3 of 6 maanden) en of je 1 of 2x per week komt trainen. Door middel van een persoonlijk gesprek kunnen wij een schatting maken wat voor pakket het beste past.
Wat kost Small Group Training?
De kosten van Small Group training zijn net als bij Personal Training afhankelijk van de duur en het aantal trainingen per week. Daarbij kunnen de persoonlijke kosten nog verschillen door het aantal mensen waarmee je Small Group Training wilt volgen.
Zijn jullie ook op Social Media te vinden?
Ja, wij zijn op Facebook, Instagram en LinkedIn te vinden.
Hoe kan ik makkelijk contact met je opnemen?
Je kunt ons bereiken per telefoon of WhatsApp 06-203 353 92 of per mail: info@refeedyourbody.com

“Ik heb deelgenomen aan een Fit Camp van Refeed your body. Mitchel de Goede voelde perfect aan wat de groep aan kan en verlegd elke week de grenzen.”

MEMBER

Erik van Mispelaar

TRAINT VANAF

20 juli 2016

Gratis kennismaken met #RFYB?

Eerst ReFeed Your Body eens ervaren? Kom een weekje gratis meetrainen!