GRATIS PROEFWEEK

Kijken of #RFYB bij je past? Snappen wij helemaal. Vraag hier simpel en snel een gratis proefweek aan. Addertjes? Doen wij niet aan. Trainen wel.

STRENGTH & CONDITIONING

Ben jij de thuis workouts of het eeuwige rondje hardlopen ook zat en kan jij niet langer meer wachten?! Volg dan de Small Group trainingen bij ReFeed your body.

Bijvoorbeeld ‘’Strength & Conditioning’’. Een les van 45 minuten waarin jij zowel fysiek als mentaal op de proef gesteld wordt. Deze grens verleggende les is de populairste les bij ReFeed your body.  Wil jij een betere conditie, meer energie en lekker in je vel zitten? Vraag dan een gratis proefweek aan!

FEMALE BARBELL

Female Barbell, de les waarin de focus volledig ligt het creëren van strakke billen, bovenbenen en buik!

Bij ReFeed your body train je altijd onder begeleiding van een (Personal) Trainer in groepjes van maximaal 6 deelnemers. Door te trainen in kleine groepen zal jij jezelf en de trainer je verder pushen dan wanneer je zelfstandig zou trainen in een sportschool.

STRENGTH

Ben jij de thuis workouts of het eeuwige rondje hardlopen ook zat en kan jij niet langer meer wachten?! Volg dan de Strength training bij ReFeed your body.

Zijn jouw spieren niet meer zo zichtbaar en hard als voor de corona crisis? Schud ze weer wakker bij de Strength les van ReFeed your body. De les waarin wij opzoek gaan naar nieuwe records op onder andere de benchpress, squat en deadlift! Kom jij weer back in shape? Vraag een gratis proeftraining aan!

Meld je GRATIS aan voor een proefweek bij #RFYB

RAYMOND DONKER

In januari was ik begonnen met een 4 maanden durende ‘get in shape’ programma genaamd The Series! Het was het meer dan waard….. Het was pittig, maar dankzij Mitchel en zijn crew heb ik mijn doelen bereikt en train ik zelfs na The Series nog 4 tot 5 keer per week bij hem in de studio. De small group lessen vind ik ideaal. Max 6 personen per les en altijd gericht om je doelen aan te scherpen.”

 

LILIAN

“Je doel behalen in 4 maanden? Nee, niet haalbaar. TOCH WEL! Bij ReFeed Your Body werk je aan je persoonlijke doelen. Persoonlijke groei en ontwikkeling, teambuilding, ondersteuning en uitdaging staan centraal.

Je werkt in teamverband, aan jezelf. Het is een goede manier om in een intieme sfeer jezelf te pushen.”

LISANNE

“Mitchell begeleidde mij de afgelopen jaren. Hij trainde me op alle mogelijke manieren. In het begin was dat best pittig. Alles was nieuw. Nu zijn we twee jaar verder. Er zijn de nodige kilo’s af. Ik voel me fit. Ik weet het, trainen is voor altijd. Destijds geloofde ik er niets van, maar het is wel waar: sporten is leuk. Dankzij Mitchell.”