Coaching

Bij ReFeed your body vinden we coaching belangrijk. Als je hier komt trainen heb je daar een goede reden voor. Je wilt fitter worden. Je wilt afvallen. Je wil een nieuwe start maken en je levensstijl blijvend veranderen. Mogelijk wil je het allemaal. Naast de trainingen en voedingsadviezen is coaching erg belangrijk. Jij wil je doel bereiken. Ik wil dat ook. Wat kun je verwachten op het gebied van coaching?

Bij het intakegesprek wil ik vooral goed naar je luisteren. Wat is de reden dat je komt? Welke stappen heb je al in een mogelijk eerder traject genomen? Waarom is het toen niet gelukt? Met deze beginsituatie kan ik een duidelijk plan maken en beoordelen welke vorm van training bij jou het best past.

Tijdens het intakegesprek zullen we het ook hebben over de rol van je hersenen en het onderbewustzijn. Dat is een erg sterke factor als het gaat over eten, afvallen, beheersen, doorzetten en volhouden. Het is goed dat je je er van bewust bent wat je kan tegenhouden in het bereiken van je doelen.

Tijdens de trainingen coach ik je ook. Ik houd de lange termijn doelen in het oog. Daarom zal ik je in stappen daar naar toe loodsen. Ik bied je de ondersteuning, jij bent degene die daadwerkelijk aan de slag gaat. Tijdens de training praten we. Over de doelen. Over je voeding. Over de motivatie om aan jezelf te werken. Over de overwinningen en struikelmomenten.

Op afstand coach ik ook. Soms zit het tegen. Je wil even stoom afblazen. Een belletje of een berichtje kun je altijd doen. Natuurlijk reageer ik er ook op. Als je dat tenminste wil.

Je gaat jouw traject in bij www.refeedyourbody.com Je gaat aan de slag met jezelf. Dat is een proces met tegenslagen en geluksmomenten. Daarom krijg je mijn steun en support, in en buiten de studio. Want uiteindelijk geldt altijd weer: “a goal without a plan is just a wish”

Aanbod

Refeed your body

Koedijkerweg 12.1-20
3816 BV, Amersfoort
06 203 353 92
info [@] refeedyourbody.com

Openingstijden

Maandag 06.30 - 22.00
Dinsdag  06.30 - 22.00
Woensdag 06.30 - 22.00
Donderdag 06.30 - 22.00
Vrijdag 06.30 - 22.00
Zaterdag 08.00 - 12.00
Zondag 09.00 - 12.00